Mijn naam is Greet Zijlstra. Ik woon met veel plezier in het oude centrum van Joure. Daar is ook mijn praktijk aan huis te vinden.

Interesse in massage, de verbinding tussen lichaam en geest, is er bij mij altijd al geweest. Naast mijn werk in de hulpverlening ben ik me, inmiddels alweer een aantal jaren geleden, gaan verdiepen in Shiatsu en de werking van massage op lichamelijk en geestelijk welzijn. Mijn enthousiasme groeide snel, meer en meer naarmate ik had ervaren wat voor uitwerking dit op je welzijn heeft.

Deze ervaring gun ik iedereen. De beste ervaring is je eigen ervaring. Mijn bijdrage hierin is het geven van een Shiatsu behandeling waarbij rust en tot ontspanning komen belangrijke onderdelen zijn.

Eind 2017 heb ik de keuze gemaakt om afscheid te nemen van mijn werkzaamheden in loondienst om me volledig te kunnen richten op mijn eigen praktijk. Ik kwam in aanraking met Guasha (verwijderen van afvalstoffen) en de Dorn Therapie (corrigeren van beenlengte verschil). Deze opleidingen ben ik gaan volgen en blijken een prachtige aanvulling op mijn behandelingen.


Opleidingen en cursussen:
Shiatsu Ryoho, Klassieke Massage, Segmentale Massage, Stoel Massage, Voetreflexologie, Guasha, Dorn therapie, M.A.V.O., M.E.A.O, N.E.V.I. 1, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, studiereis NLP practioner, psychopathologie, oplossingsgericht werken, coachen en werkbegeleiding, post HBO gezins en ouderbegeleiding.


Werkervaring:
Vertegenwoordiger, Verkoopmedewerker, Strategisch inkoper, Begeleider Minderjarige Asielzoekers, Pedagogisch medewerker IBG groepen, Projectleider coach on the Job, Medewerker Ambulante Specialistische Dienst, Coach, Casemanager Fact VG, Wellness masseur, Shiatsumasseur.